Living

LED downlights kunnen je een positiviteitsboost geven

LED downlights kunnen je een positiviteitsboost geven

Wist je dat het soort verlichting dat jij in jouw woning hebt hangen van invloed kan zijn op jouw stemming en welzijn? Vooral wanneer de dagen kort zijn en de nachten lang kun je je al snel neerslachtig en somber voelen. Zonlicht vult niet alleen onze vitamine D aan, het zorgt er ook nog eens voor dat wij over het algemeen beter in ons vel zitten. Het is dus helemaal niet zo gek dat jij gedurende de donkere dagen wat minder opgewekt in het leven staat. Om je een goede positiviteitsboost te geven kun je naast gezellige kaarsjes ook kiezen voor LED downlights. Wedden dat jij meteen weer anders tegen het leven aankijkt? Om je een idee te geven wat LED downlights precies zijn hebben wij deze blog voor jou geschreven. Lees snel verder en ontdek zelf hoe LED downlights niet alleen jouw interieur maar ook jouw stemming kunnen opfleuren!

Het verschil tussen LED downlights en spotjes

Wanneer je LED downlights en spotjes naast elkaar zou leggen zou je haast denken dat het één en hetzelfde product is, maar dat is niet zo. LED downlights worden in het plafond ingebouwd en geven vaak net iets minder fel licht dan LED spotjes. Daarnaast kun je ze helemaal op jouw wensen afstemmen. Wil je koud wit licht? Helder licht? Of heb je toch liever warm wit licht? Naast deze verschillende soorten wit licht kun je ook nog kiezen voor LED downlights die in te stellen zijn in de verschillende RGB kleuren. Dit zijn rood, groen en blauw. Bij deze lampen kun je de kleuren zelf instellen door middel van een afstandsbediening.

LED downlights kunnen altijd

Wat we bedoelen met ‘LED downlights kunnen altijd’ is dat ze in vrijwel ieder interieur wel mooi tot hun recht komen. Van retro of juist modern tot simplistisch, landelijk en industrieel, door hun prachtig elegante uitstraling kunnen LED downlights jouw interieur net dat beetje extra geven. Vind je ronde lampen mooi staan? Of heb je toch liever vierkante? LED downlights zijn in verschillende uitvoeringen te koop. 

LED downlights kopen?

Wil jij na het lezen van deze blog ook graag LED downlights aanschaffen voor in jouw woning? Neem dan eens een kijkje op ledlichtstunter.nl. Naast LED downlights vind je hier tal van andere soorten LED lampen.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord