Trends

Moderne tuinmeubelen

stoel

Een absolute aanrader voor tuinmeubelen in de zomer: een goed onderhouden tuin. 

De tuin is niet alleen een eenvoudige buitenruimte: in je vrije tijd wordt het een huis, een woonruimte en een ontspanningsruimte. Voor experts op dit gebied wordt de groene zone een zaak van het hart. De tuinmeubelen weerspiegelen de smaak van de klant en de perfecte stijl en functionaliteit. Dit creëert een microwereld in de open lucht, van het voorplein tot het balkon, die het interieurontwerp van klassieke meubels reproduceert en een revolutie teweegbrengt in woonkamers in popstijl. 

De laatste trends in terrasmeubilair richten zich op: 

  • natuurlijke materialen 
  • warme kleuren
  • Comfortabele stoelen Trendy materialen en kleuren 

Meubels van metaal en plastic waren lange tijd in de smaak van tuingereedschap, met duidelijke en moderne lijnen die de bestseller waren in de naam van het minimalisme. In de afgelopen jaren was ecologische duurzaamheid het modewoord, op zoek naar natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, wol, hout en rotan, die veel milieuvriendelijker zijn. 

Materialen zoals katoen en hout behoeven doorgaans geen behandeling met giftige of anderszins schadelijke chemicaliën. Naast nieuwe materialen wordt terrasmeubilair aangeboden met duidelijk gedefinieerde, warme en uitnodigende modekleuren. Bijna alle ontwerpers neigen naar aardetinten zoals bruin, duifgrijs, goudgeel, steenrood en olijfgroen. Diverse meubelen in warme kleuren zijn samen te stellen als tuinmeubelen en aan te vullen met bijpassende deuren en paviljoens. Soms is het voldoende om de ramen opnieuw te schilderen, misschien in een andere kleur rond het raam, om de stijl van het buitengebied een speciale flair te geven. Decoratieve hardscaping is dé trend voor pop tuinmeubelen. 

Er is maar één regel: de verbeeldingskracht van de kijker prikkelen via hekken met een uitnodigende verscheidenheid aan kleuren. De functionaliteit van terrasmeubilair Een harmonie van stijl en functionaliteit is belangrijk bij de inrichting van de buitenruimte. Het is een kwestie van het overwinnen van de oude patronen van een esthetische cultus die niets met ontspanning te maken heeft. 

Het succes van het ergonomische ontwerp van buitenstoelen beïnvloedt deze trend. Elegante tuinmeubelen verwennen het lichaam op het eerste gezicht, garanderen langdurig comfort en zijn bestand tegen slechte weersomstandigheden zonder de stijl aan te tasten. Een inrichtingstrend die ook binnenshuis langzaam zijn weg vindt. Voor luxe tuinen en functionele tuinen is de buitenkeuken met koelkast, aanrechtblad en kookplaat een must. 

Het is buitengewoon gunstig voor gezinsontspanning en gezelligheid in de zomer. Vrienden uitnodigen voor een etentje in de tuin is dan helemaal stressvrij en biedt de mogelijkheid om samen tijd door te brengen in de keuken. Het licht speelt hierbij een belangrijke rol. Door verlaagde plafonds, opstanden en bijzondere en goed ontworpen verlichting toe te voegen, ontstaat trendy tuinmeubilair. 

admin
the authoradmin

Geef een antwoord