Living

De meest populaire materialen voor partnerringen

ring

Partnerringen zijn perfect voor stellen die hun liefde voor elkaar willen tonen, ook als ze niet getrouwd zijn. Meestal zijn dit jongere stellen die ofwel later willen trouwen of die het tegenwoordig niet meer relevant achten om te trouwen in een vaste relatie. Partnerringen zijn dan ook vaak moderner en eenvoudiger van ontwerp dan klassieke trouwringen en er wordt meer aandacht besteed aan de prijs. Vandaag willen we de meest populaire materialen voor partnerringen en hun voordelen introduceren. 

Modern, elegant en comfortabel: partnerringen van titanium 

Partnerringen weerspiegelen vaak een modern begrip van liefde en een solide band. Een bijzonder populair materiaal is titanium, dat dankzij zijn eenvoud er tegelijkertijd modern en klassiek uitziet. Titanium heeft ook andere voordelen als materiaal voor partnerringen: 

  • Ook geschikt voor brede vormen: Door de lage materiaalkosten hoeft er geen fortuin te worden uitgegeven aan partnerringen van titanium, ook al is er veel materiaal verwerkt. Hierdoor kunnen ook bredere ringen worden geselecteerd zonder dat het koppel diep in de buidel moet tasten. De eenvoudige donkergrijze kleur van titanium ziet er eenvoudig en modern uit. 
  • Comfortabel om te dragen: partnerringen worden, net als trouwringen, meestal de hele dag gedragen. Daarom is comfort een belangrijke factor. Titanium is een heel licht materiaal en toch door zijn stevige structuur robuust en krasvast. Het biedt dus een hoog niveau van comfort zonder afbreuk te doen aan de levensduur van de ringen. Bovendien is titanium absoluut nikkelvrij en daarom ook geschikt voor mensen met allergieën. 

Veelzijdig, onderhoudsvriendelijk en voordelig: partnerringen van roestvrij staal 

Roestvrij staal is ook een populair materiaal voor partnerringen en lijkt qua structuur en uiterlijk op titanium. Het is bijzonder goedkoop en door zijn hardheid zeer robuust en krasvast. RVS ringen zijn goed te combineren met andere materialen zonder dat de prijs teveel stijgt. Zo kunnen de ringen worden versierd met een fijne gouden strip. Als je het wat ongebruikelijker en toch moderner vindt, kun je ook zwart roestvrij staal of een volledig zwart model gebruiken voor edelsteenringen. 

Ringen online kopen?

In Nederland kun je partnerringen, verlovingsringen, en trouwringen online kopen in de webshop van 123gold.nl 

Je kunt natuurlijk ook de winkel bezoeken en de ringen zelf bekijken.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord