Living

De meest eenvoudige manier om van één netwerkuitgang twee of meer te maken is via een internet splitter

netwerkuitgang

Internet splitter of Ethernet splitter, zoals de naam al aangeeft, is een eenvoudig apparaat dat werkt op een manier die twee of meer netwerkuitgangsverbindingen creëert vanaf een enkele netwerkinvoer, waardoor twee of meer apparaten een enkel Ethernet-signaal kunnen delen.
Ethernet-splitters maken het delen van een Ethernet-signaal over twee gadgets mogelijk. Deze gadgets worden gewoonlijk per paar gebruikt, één bij de uitlaat en één bij het fixeerbord. Dit geeft ruimte voor veelzijdigheid in het ontwerpen van netwerkbedrading en maakt het mogelijk meer

apparaten toe te voegen.

De Ethernet Splitter voor 1x VOIP splitst het signaal van een van de twee RJ45-aansluitingen. Deze Ethernet-splitter is ideaal voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen. Door deze gadget te gebruiken, kunnen twee computers één CAT5E Ethernet-poort delen. In het geval dat de switch slechts één RJ45-poort heeft, is op dat moment een Ethernet-switch nodig om verschillende apparaten tegelijkertijd op één bord te laten werken

Ethernet-systeem

Het Ethernet-systeem werd gelanceerd werd oorspronkelijk gelanceerd door Xerox Corporation in 1979, het systeem maakt gebruik van kabel van klasse 5 of extra volgens IEEE 802. Internet splitter wordt gebruikt in een situatie of locaties waar twee of extra computersystemen zijn verbonden om hun toegang op internet te synchroniseren gelijktijdig door het inkomende signaal te splitsen.
Aanvankelijk was het op de bandbreedte van 10 megabytes per seconde, maar de laatste wordt verhoogd tot meer dan 100 megabytes en zelfs gigabytes per seconde.

Populariteit

Bovendien maakt de beschikbaarheid van LAN-kaarten bij laptopwinkels het gemakkelijker om te installeren en is het universeel toegankelijk tegen een zeer betaalbare prijs dan om er een op maat te maken. Ethernet-splitter kan ook gemakkelijk worden gemaakt met materialen zoals twee RJ 45-krimpstekkers, vier RJ 45-keystone-aansluitingen, ethernet kabelafval van twee voet lang, een RJ-knijpmes, een honderdtien-ponsmechanisme en een secondelijm. Andere technische bijzonderheden en benodigde informatie zijn beschikbaar op het net.

Wat betreft snelheid: ethernetkaarten zijn goedkoper en eenvoudiger in te voeren dan afzonderlijke ethernet verbindingen naar elke computer of internet splitter die niet alleen duur is om te installeren, maar ook om te onderhouden.Een netwerk splitter kan één uitgang omzetten in twee uitgangen en dit in tegengestelde richting doen. Dit kan handig zijn als je twee apparaten, bijvoorbeeld een Playstation en een tv-ontvanger, op een netwerk wilt aansluiten en maar één kabel vrij hebt.

Doordat de splitter erg klein is en niet geplaatst hoeft te worden, kun je hem bijna overal snel gebruiken.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord