wetenschap

Een Ultimaker 2+ Connect op school

3D

Een Ultimaker 2+ Connect op school gebruiken zorgt ervoor dat het lesprogramma helemaal van deze tijd is. Het 3D printen is tegenwoordig namelijk gemakkelijker dan ooit met deze printers. Dat komt ook door de manier waarop de gebruiker ermee om kan springen. Het goede aan de modellen van deze fabrikant is namelijk dat de printer in grote mate het proces zelf uitvoert. Daardoor kan je alles maken wat je voor ogen hebt. Dit maakt het gemakkelijker om het in het lesprogramma te passen. Het ontwerpen en uitvoeren is dan ook in alle opzichten mogelijk. De details maken het verschil.

Vernieuwende manier van werkenDe Ultimaker op school gebruiken zorgt ook voor een vernieuwende manier van werken. Het aantrekkelijke van de modellen die deze printers maakt, is dat het werken ermee alleen maar steeds gemakkelijker en steeds leuker is geworden. De techniek past bijvoorbeeld helemaal bij de eisen van deze tijd. De vele ontwikkelingen en innovaties hebben er ook voor gezorgd dat dit de standaard in het printen is. Zo kan de printer zelf ook het proces goed in de gaten houden door het gebruik van de vele sensors. Dit maakt ze gemakkelijker in te zetten op scholen voor allerlei lessen.

Leren over de techniek

Het werken met een Ultimaker 2+ Connect op school is ook aantrekkelijk omdat er in vele opzichten iets van te leren is. Zo is het bijvoorbeeld leuk om naar de technische kant ervan te kijken. Daar zijn deze printers ook heel geschikt voor. Als gebruiker heb je namelijk veel invloed op de manier waarop de printer wordt opgebouwd. Dit brengt ook direct het voordeel mee dat deze precies is aan te passen aan de wensen van de opleiding. Dit zijn allemaal belangrijke voordelen die meetellen als het om printen gaat. Dit maakt de keuze voor deze printers flink wat gemakkelijker. 


Voor allerlei soorten taken

Het werken met de Ultimaker 2+ Connectop school, kan op allerlei gebieden. Daardoor is het werken met de 3D printer dus ook voor ieder type opleiding een goede optie. Het is bijvoorbeeld leuk om te kijken hoe je deze kunt inzetten voor ontwerp. Ook waar het gaat om het maken van innovatieve oplossingen is het interessant om de 3D printer onderdeel van het lespakket te maken. Door te werken met Ultimaker is dit dan ook nog eens op een innovatieve manier te doen. Dit maakt het allemaal wel ook een stuk leuker en aantrekkelijker voor alle soorten studenten.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord