wetenschap

Voor ‘t Optiek : jouw optiek groothandel

Als opticien maakt jouw apparatuur hét verschil. Naast jouw eigen kennis, kun je allerlei soorten optiek apparatuur inzetten om tot het beste resultaat te komen. Het is dan ook van groot belang dat deze apparatuur van hoge kwaliteit is en lang mee gaat. Ook het onderhoud van de producten verdienen speciale aandacht. 

Maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je deze apparatuur en accessoires kan halen. Bij Voor ’t Optiek kun je, als opticien zijnde, gemakkelijk en snel apparatuur voor jouw winkel bestellen. Het handige is, dat je ook altijd terecht kan bij de webshop als je apparatuur een onderhoudsbeurt nodig hebt. 

Allerlei optiek accessoires

Optiek apparatuur en accessoires worden vaak onderverdeeld in verschillende categorieën. Dit maakt het makkelijker om te vinden waar je naar op zoek bent. De categorieën op Voor ‘t Optiek zijn: refractie apparatuur en werkplaats apparatuur. 

Refractie apparatuur zijn alle artikelen die je gebruikt bij het opmeten van oogsterkte. Dit wordt gedaan aan de hand van een test die door jou, als opticien, uitgevoerd wordt. De test die het meest gedaan wordt, is de refractie test waarbij je de klant een aantal lenzen voorhoudt en schakelt tussen verschillende plaatjes en tekens. Er wordt dan gevraagd door welke van de twee lenzen het scherpst gezien kan worden. 

Onder refractie apparatuur vallen pasbrillen, lensmeters, projectors en phoropters, oftewel een refractor. Dit is het apparaat waarmee de oogsterkte wordt gemeten. 

De werkplaats apparatuur omvat alle instrumenten die je in de werkplaats aantreft. Slijpmachines en handslijpers zijn hier een voorbeeld van. Met deze instrumenten slijp je lenzen eenvoudig en nauwkeurig bij. Filtersystemen is een ander voorbeeld van werkplaatsapparatuur. Deze systemen zorgen voor de watertoevoer bij slijpmachines. Ook soldeerapparatuur vind je onder de categorie werkplaatsapparatuur. 

De soorten optiek apparatuur bij Voor ‘t Optiek

Bij Voor ‘t Optiek vind je alle hiervoor genoemde apparatuur voor jouw optiekwinkel. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om er aparte onderdelen te bestellen die jij op dat moment nodig hebt. Voor ‘t Optiek heeft ook occasions apparatuur beschikbaar. 

Kortom, je kunt bij de webshop terecht voor al jouw optiek apparatuur.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord