Trends

Bruiloften thema’s

trouwen

De trouwerij, dit is voor velen een heel speciale dag! Alles moet in orde zijn en er mag niks ontbreken. Het organiseren van de bruiloft kost een hoop tijd en energie. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je gaat jezelf vragen stellen zoals: welke kleuren willen we terug laten komen? Wat wordt de locatie? Wat voor trouwvervoer willen we? En ga zo maar door. Kortom, een hele hoop geregel en laat het instellen van een thema jou daar nou net bij helpen! Je ziet het steeds meer, thema’s op bruiloften. Door een thema aan te houden worden veel keuzes makkelijker gemaakt voor jou. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Soorten thema’s voor je bruiloft

Zee en strand

De zon, het water, de uitgestrekte uitzichten, wie houdt er nou niet van? Zee en strand zou voor velen als muziek in de oren klinken. Het brengt een heerlijke sfeer met zich mee en dit wil je natuurlijk voor op de bruiloft. Huur een prachtige locatie aan het strand waar jij je speciale dag wel zou willen doorbrengen. In plaats van stoelen en banken kies je voor kussens en kleden. Een echte “Ibiza” sfeer! Kleed het aan met prachtige bloemen. En nog leuker, kies voor kokosnoten als welkomstdrankje! Hoe leuk is dat?

Kleuren

Een witte jurk, witte decoratie, het is bijna vanzelfsprekend dat een bruiloft een witte uitstraling hoort te hebben. Maar daar moet verandering in komen! Hoe mooi is een blauwe, roze of groene bruiloft? Het kan nu nog wat gek klinken en dat begrijpen wij als geen ander. Het is een vrij nieuw concept maar dat maakt het zeker niet minder leuk! Wanneer je bijvoorbeeld gaat voor een bruiloft met als thema groen, hoe gaaf is het dan om overal planten op te hangen? En een groene trouwjurk kan ook erg mooi zijn! Dit geeft een “magische” sfeer! Zoek een op internet de soorten kleuren thema’s op en wij kunnen jou één ding beloven: je zal versteld staan.

Terug in de tijd

Een moderne bruiloft, we begrijpen het, dit kan erg mooi zijn! Maar het is niet iets waarvan je gasten versteld zullen staan. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om de jaren 20 in te duiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Peaky Blinders. De stijl en de sfeer is top! Hoge hoeden, goud en parels, allemaal aspecten die terugkomen in de jaren 20. Klinkt niet verkeerd toch? Kies als locatie bijvoorbeeld: een landhuis en/of kasteel. En ga hierbij voor een prachtige oldtimer trouwauto, dit past perfect bij het thema! Maar er zijn natuurlijk nog vele andere jaren die interessant zijn voor de bruiloft! 

Een film en/ of serie

Een favoriete film en/ of serie, we hebben die allemaal wel! Het is vast niet voor niets dat deze film en/ of serie jou zo aantrekt. En zeg nou eerlijk, een bruiloft in het thema van jouw favoriete film en/ of serie, hoe gaaf is dat? De ene serie speelt zich af in de toekomst en de ander weer in de oude tijd. Hiermee kan je leuk te werk gaan in de bekleding van jouw bruiloft. 

Sprookjes

Trouwen is eigenlijk al een beetje een sprookje dat uitkomt, nietwaar? Maar je kan er ook voor kiezen om hier nog een extra schep bovenop te doen! Ga bijvoorbeeld voor een kasteel en een koets. En kies bij de decoratie voor lampjes, bloemen en ga zo maar door. Alles om ervoor te zorgen dat jouw bruiloft een sprookje wordt die uitkomt! 

Kortom, er zijn heel veel soorten thema’s voor bruiloften waaruit jij kan kiezen. Zat jouw thema er toch niet tussen? Niet getreurd, het internet staat er vol mee. Gooi je fantasie erop los en ga aan de slag! Wij kunnen jou één ding beloven: je bruiloft wordt een dag om niet te vergeten.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord