Trends

Enzymtherapie voor een gezonder lichaam

Eten

Enzymen zijn lichaamseigen stoffen, die omzettingen tot stand brengen en alle processen regelen in ons lichaam. Alles functioneert door de werking van enzymen in alle organen en cellen van ons lichaam. Ze zijn vergelijkbaar met bougies in een auto. Een dure auto met de beste benzine rijdt niet als de bougies niet vonken. Als enzymen niet in de juiste verhouding aanwezig zijn in ons lichaam, werken processen in ons lichaam niet goed. Waardoor ons lichaam niet optimaal functioneert. Door middel van enzymtherapie en voedingssupplementen worden tekorten aangevuld, zodat ons lichaam weer optimaal gaat functioneren. Enzymtherapie is 100% natuurlijk, heeft geen schadelijke bijwerkingen en kan langdurig naast bestaande medicatie worden toegepast.

Wat is Enzymtherapie?

Enzymtherapie kan helpen/ verbetering geven bij: allerlei chronische aandoeningen, Reuma, COPD, Burn-Out, Stress, Ontwikkelingsstoornissen, Allergieën, ADHD, Hart-en vaatziekten, Jicht, Stofwisselingsproblemen, Depressies, MS, Ontstekingen/Infecties, Psychische problemen, ziekte van Lyme, Oogklachten.

Wat doet enzymtherapie?

Enzymtherapie berust op het aanvullen van ontbrekende enzym-onderdelen. In 1947 begon men in Nederland te experimenteren met de ontwikkeling van cellulair werkende enzymen.

Humoraal werkende spijsverteringsenzymen bestonden al. Uiteindelijk is het gelukt om een aantal preparaten te ontwikkelen, die de celwand kunnen passeren en zo hun werkzaamheid kunnen ontplooien in de lichaamscellen. Door een complex van aminozuren te koppelen aan het enzym is deze in staat daar in het lichaam te komen, waar een tekort is. Je zou de aminozuurcomplexen kunnen vergelijken met de huidige routeplanners in een auto, zoals een “Tom Tom”. Een revolutionaire uitvinding, die wereldwijd is gepatenteerd. De medische wereld staat er nog wat sceptisch tegenover, maar in de praktijk worden met enzymtherapie opzienbarende resultaten behaald.

Gesteld kan worden dat enzymtherapie een volkomen veilige therapie is want:

• Het bestaat uit 100% natuurlijke lichaamseigen stoffen

• Er zijn geen schadelijke bijwerkingen

• Enzymtherapie kan naast de bestaande medicatie gebruikt worden, vooral in de beginfase van de behandeling

• Door de afwezigheid van schadelijke bijwerkingen is het mogelijk om enzymen langdurig te gebruiken.

De werking

Wanneer men begint met enzymtherapie, moet men wel weten dat het hier niet om snelle chemische middelen gaat, maar om chemische preparaten. Ze werken niet meteen want er moet een voorraad worden opgebouwd in het lichaam. Men moet dus wat geduld hebben en geen onmiddellijke resultaten verwachten. Enzymtherapie richt zich namelijk op de oorzaak van een ziekte en deze wijze van herstellen heeft meer tijd nodig dan een therapie die alleen de symptomen bestrijdt. Wij adviseren om minimaal 3 maanden enzymtherapie te proberen. Ondanks het feit, dat er veel “uitbehandelde” patiënten bij ons terecht komen, zijn de resultaten erg goed te noemen. Bij hart-en vaatziekten bijvoorbeeld heeft 80% van de met enzymtherapie behandelde patiënten uitstekende resultaten.

Ondanks het feit, dat er veel “uitbehandelde” patiënten bij ons terecht komen, zijn de resultaten erg goed te noemen. Bij hart-en vaatziekten bijvoorbeeld heeft 80% van de met enzymtherapie behandelde patiënten uitstekende resultaten.

admin
the authoradmin

Geef een antwoord