Trends

Help, ik word een jaartje ouder!

Moe

Ten eerste… niet getreurd! Wijn wordt ook lekkerder met de jaren, is het niet? En gelukkig zijn er een hele hoop middeltjes en behandelingen van klein tot groot die ervoor kunnen zorgen dat je zo oud nog niet lijkt! Of je nou gaat voor een anti rimpel behandeling, een kappersafspraak om de grijze lokken te verdoezelen of een onderbroek draagt die jouw buik nét iets strakker doet lijken; maakt natuurlijk allemaal niets uit. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je fijn voelt in je eigen lichaam, of je daar nou een handje hulp bij gebruikt of niet! Lees snel met ons mee voor de meest handige huis-, tuin-, en keukentips voor een jongere look! 

To begin with…

It is all about your lifestyle, vergeet dat niet! Sta je aan de vooravond van een aantal rimpels in de huid, of wil je het verdere proces ervan voorkomen? Let’s go! Zorg ervoor dat je een gezonde lifestyle aanneemt. Geloof ons, het verbeteren van je levensstijl gaat heus niet over één nacht ijs en je zal heus af en toe terugvallen. Babystapjes zijn de key! Dus ga een keertje extra naar de sportschool, grijp wat vaker naar het fruit in de fruitschaal en laat dat wijntje die ene avond toch maar een keer staan; hiermee zal je de rimpels verminderen! 

Rust, reinheid en regelmaat…

Eigenlijk is het all-in the titel van dit kopje! Rust, reinheid en regelmaat! Regelmaat slaat dan de paragraaf hierboven; zorg ervoor dat je een consistent en gezonde lifestyle hebt. Rust en reinheid? Geef jezelf voldoende slaap, gun jezelf die extra uurtjes in bed en neem het er in het weekend juist even lekker van! Reinheid? Maak je gezicht voor het slapen gaan goed schoon en ga niet slapen met de vieze bacteriën van de dag op je gezicht! 

Ingrediënten voor in de keuken

Er zijn een aantal middeltjes waarmee je je gezicht soepel kan maken en houden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen je gezicht in te wrijven met olijfolie; doe dit voor het slapengaan en wordt ’s ochtends wakker met een huid zo zacht als zijde! Citroensap is een ander veelgebruikt middeltje; het zuur van de citrusvrucht verwijdert dode huidcellen van het gezicht en verzacht ook nog eens de rimpels. Tijd om de kastjes open te trekken en om de keuken, en je gezicht, eens flink op stelten te zetten! 

admin
the authoradmin

Geef een antwoord