wetenschap

Hoe interessant is neon verlichting anno 2022?

Het spreekt voor zich dat ondernemingen steevast op zoek zijn naar manieren om hun bedrijf (extra) onder de aandacht te brengen in de buurt waarin ze gevestigd zijn. Dit kan uiteraard op tal van verschillende manieren gebeuren. Eén van de opties waar je tegenwoordig over beschikt is gebruikmaken van neon verlichting. In eerste instantie zou je kunnen denken dat deze manier van marketing voeren door de jaren heen een beetje naar de achtergrond is verbannen, maar niets is minder waar. Bovendien is er sterk gesleuteld aan het verbeteren van deze reclamemethode. Wil jij ook graag ontdekken hoe interessant het gebruik van neonreclame tegenwoordig nog is? Dan is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in de hieronder terug te vinden informatie.

Waarom kiezen zoveel bedrijven voor neon verlichting?

Er kan sinds jaar en dag worden vastgesteld dat ongelofelijk veel bedrijven ervoor kiezen om gebruik te maken van neon verlichting. Dat is natuurlijk het gevolg van het feit dat het ongelofelijk goed opvalt in de omgeving. Dat is echter niet alles. Daarnaast zal je namelijk ook kunnen vaststellen dat er door de jaren heen behoorlijk wat is veranderd. Dit heeft ervoor gezorgd dat neon niet alleen milieuvriendelijker, maar ook veel duurzamer is geworden in vergelijking met vroeger. Al deze verschillende verbeteringen die zijn doorgevoerd hebben ervoor gezorgd dat het zomaar even nog interessanter is geworden in vergelijking met vroeger om gebruik te maken van neon borden.

Wat is er door de jaren heen allemaal veranderd?

Zoals hierboven reeds aangehaald is er door de jaren heen best wat veranderd met betrekking tot neon verlichting. Zo kunnen we bijvoorbeeld vaststellen dat glasneon niet langer de enige mogelijkheid is waar gebruik van kan worden gemaakt. Tegenwoordig wordt er dan ook in de praktijk vooral gekeken in de richting van de erg energiezuinige LED neon reclame. Het energieverbruik hierbij zou zomaar eens tot maar liefst 80 procent voordeliger kunnen uitvallen. Bovendien is het ook nog eens zo dat de aankoopprijs heel wat lager is komen te liggen. Zo sla je twee vliegen in één klap. Al datgene wat is veranderd door de jaren heen heeft er in ieder geval duidelijk alleen maar voor gezorgd dat neon lichtreclame nog interessanter en vooral ook voordeliger is geworden!

Laat neon verlichting maken op maat van jouw wensen!

Het spreekt voor zich dat er op de markt tal van verschillende standaard neon verlichting borden zijn terug te vinden. Deze borden kunnen bijvoorbeeld aangeven dat de winkel is geopend of net gesloten. Daarnaast wordt het ook niet zelden gebruikt om bijvoorbeeld aan te geven wat je precies verkoopt. Het spreekt evenwel voor zich dat neon borden in het merendeel van de gevallen vooral worden gebruikt om je naam en / of logo duidelijk te maken bij voorbijgangers. Dit laatste zorgt ervoor dat je over de mogelijkheid dient te beschikken om een bord op maat te laten maken. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Wanneer je een beroep doet op een professionele partij, zoals www.ledreclamebords.nl, voor het kopen van je gloednieuwe verlichting in neon zal je kunnen vaststellen dat deze de verlichting doorgaans zonder probleem geheel op maat van jouw wensen kan maken.

admin
the authoradmin

Geef een reactie