wetenschap

Huiswerkbegeleiding bij je studie

Bij Studielab is het mogelijk om begeleiding te krijgen bij je huiswerk. De begeleiders die hier werken hebben allemaal al jarenlang ervaring. Er wordt gekeken naar een begeleider die bij je past. Vaak kun je zelf je eigen begeleider uitkiezen. Iedereen heeft een andere karakter en daar letten wij van Studielab dan ook op. Vaak werken de begeleiders jouw opdrachten met zorgvuldigheid uit. Zo kun je de informatie op een later moment nog teruglezen.

Scriptiebegeleiding voor studenten

Voor mensen die een HBO opleiding of hoger volgen hebben wij scriptiebegeleiding. Het schrijven van zo’n scriptie is al een hele uitdaging. Daarnaast moet je dit ook nog eens vaak alleen doen. Heel veel mensen hebben hier in het verleden voor moeten herkansen. Maar de scriptiebegeleiders helpen jou om te zorgen dat dit in een keer goed gaat. Zij zorgen ervoor dat je stap voor stap je eigen scriptie op je eigen tempo kunt schrijven. En ze ondersteunen waar het nodig is!

Lage tarieven voor begeleiding aan huis

Studielab heeft een van de laagste tarieven van Nederland. Het is bij ons mogelijk om per uur af te rekenen zonder een heel pakket te hoeven afnemen. Maar de pakketten zijn natuurlijk wel vele malen voordeliger. De begeleiders hebben ervaring met verschillende soorten studenten. Ook zijn er enkele gespecialiseerd in mensen met faalangst,ADHD en autisme. Wij proberen het voor iedereen toegankelijk te houden om hulp te vragen en te krijgen.

De ervaringen met de professionals van Studielab

Over het algemeen zijn de mensen erg tevreden over Studielab. Dit komt omdat wij beginnen met een intake gesprek. Hierin wordt het voor ons duidelijk waar iemand behoefte aan heeft en wie daar bij past. Veel van de studenten raken dan ook overweldigd van de goede koppeling. Zo kunnen zij bijvoorbeeld wel leren om hun scriptie te schrijven. Maar ook bij rekenopdrachten zijn wij je graag van dienst.

admin
the authoradmin

Geef een reactie